Afacere la cheie - Producție utilaje pentru industria alimentara

Afacere la cheie - Producție utilaje pentru industria alimentara
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 2.200.000 EURO
CA Anuală: 3.532.267 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 800.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 1.420.234 RON
Județ / Localitate: BRASOV
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o companie cu capital integral românesc privat, înființată în anul 1992, având o vechime de peste 30 ani in fabricarea utilajelor din industria alimentară.

Produse și servicii

În prezent, compania fabrică linii de producție pentru ambalarea produselor alimentare lichide și vâscoase conform specificațiilor. Concomitent fabrică și diverse produse adiacente /anexe specifice industriei. Are dezvoltată și bine organizată o divizie de service și mentenanță.

Operațiuni

Operatională începând cu anul 1992, a avut o creștere organică datorită calității serviciilor oferite. Parteneriatele societății sunt întemeiate pe încredere și viziune pe termen lung, pe seriozitatea și calitatea produselor oferite.

În prezent societatea are încheiate parteneriate cu branduri de top din domeniul industriei alimentare. Utilajele și liniile de ambalare a produselor alimentare respectă cele mai exigente norme sanitare, sunt avizate de Ministerul Sanatii și certificate.

Prezența constantă în piața de profil, în publicațiile de specialitate, au dus la recunoașterea implicită a soluțiilor inovatoare oferite, compania find deținătoarea a nenumărate diplome și premii care atestă calitatea serviciilor oferite.

Afacerea este recomandată de companii de top cu capital românesc sau străin ca fiind un partener de încredere, lucru demonstrat de longevitatea activității. Profitabilitatea este compusă alături de activitatea de producție și de divizia de service și mentenanță a echipamentelor post-garanție.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar actuala conducere va sprijini tranziția către noii proprietari și va oferi suport dacă este necesar.

Vânzarea completă a afacerii include valoarea imobilului în suprafață de 5000mp cu o hală de 980de mp evaluată la un preț de 800.000 euro. De asemenea sunt incluse în prețul de vânzare, toate utilajele necesare desfășurării activității, materia primă, majoritatea obiectelor de inventar.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul de creștere al acestei afaceri, ea se poate extinde relativ ușor în viitor prin extinderea către linii de producții din alte categorii, marketing și inovare.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 17-05-2000
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.959.193 RON
Marcă comercială 150.000 EURO
Fond comercial 30.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 20.000 EURO
Inventar aproximativ 238.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 12
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionarea administratorului