Afacere la cheie în Brașov - două magazine alimentare și un fast food, profitabile, situate într-o zonă turistică

Afacere la cheie în Brașov - două magazine alimentare și un fast food, profitabile, situate într-o zonă turistică
Expert broker de afaceri - Adrian Țepeluș
Broker de afaceri
Adrian Țepeluș
Preț de vânzare: 150.000 EURO
CA Anuală: 5.641.068 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 88.338 RON
Județ / Localitate: Predeal
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre vânzare o afacere la cheie, profitabilă și stabilă, compusă din două magazine alimentare și un fast food, situate într-una dintre cele mai aglomerate stațiuni montane din România, pe Valea Prahovei.

Produse și servicii

Din 2001 până în prezent, afacerea a avut o evoluție remarcabilă, făcând față cu succes tuturor provocărilor venite din partea marilor branduri internaționale de comerț cu amănuntul apărute între timp în zonă, cu toții fiind concurenți importanți pe piața de retail alimentar, dar care nu au afectat cu nimic cifra de afaceri a acestei afaceri la cheie. Clienții au rămas fideli datorită diversității produselor și a raportului calitate-preț. Dezvoltarea activității a fost susținută și ca urmare a menținerii relației extraordinare cu furnizorii.

În plus, relația strânsă cu comunitatea este evidentă și din rating-urile pozitive de pe Google și rețelele de socializare.

Operațiuni

Din dorința de a deveni antreprenor de succes și de a avea și gestiona propria afacere, după o experiență îndelungată ca manager al unui important complex comercial din stațiunea turistică în care se află și obiectivele promovate prin acest anunț, proprietara a pus bazele actualei afaceri la data de 1.12.2001, când a avut loc inaugurarea primului magazin. Dinamica crescută a activității în domeniul comerțului cu amănuntul, susținuta cu dedicație și spirit antreprenorial, au dus la deschiderea, trei ani mai târziu, a încă unui magazin alimentar. Afacerea s-a extins încă o dată în 2015, prin deschiderea unui punct de alimentație publică de tip fast-food, care a materializat astfel ideea de creare a unei afaceri mature, compusă dintr-un lanț comercial și o unitate de alimentație publică.

Piață și potențial de dezvoltare

Această afacere la cheie reprezintă o investiție ideală pentru antreprenorii care doresc să achiziționeze o afacere cu un istoric verificabil și îndelungat, cu o bază stabilă de clienți zilnici și relații comerciale puternice, consolidate în timp. De asemenea, vadul comercial generat de localizarea acestei afaceri la cheie într-una dintre cele mai agolmerate stațiuni montane din țară este un mare avantaj care susține oportunitatea de investiție.

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-12-2001
Cifră de afaceri din anii anteriori 5.422.672 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 50.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 470.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 14
Suport si training Da
Motivul vânzării Plecare definitivă din țară
Spinning loader