Afacere în producția de ambalaje de lux. Poziție pe piață locală și europeană. Rată bună a profitului

Afacere în producția de ambalaje de lux. Poziție pe piață locală și europeană. Rată bună a profitului
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 982.000 EURO
CA Anuală: 1.954.286 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 150.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 609.965 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Producție ambalaje din hârtie și carton, destinate în special pieței de lux.
Există unele afaceri care apar în piață la vânzare și trebuie doar să fii parte din ele. Aceasta este una dintre acele afaceri. Afacerea are ca obiect de activitate proiectarea și fabricarea ambalajelor de lux absolut frumoase pentru orice număr de clienți high-end. Procesul în sine este relativ simplu, ceea ce contrazice rezultatul final remarcabil. Aceste ambalaje sunt utilizate în mod obișnuit în comercializarea de bijuterii, cosmetice, tehnologie și couture de lux de înaltă calitate.

Produse și servicii

Afacerea are că obiect de activitate principal , productia de ambalaje din carton rigid caserat , destinate pietei de lux.
Alte activitati: pungi și sacoșe din hârtie,
promoționale din hârtie și carton, cutii simple și caserate, papetărie
personalizată, ambalaje speciale, tipografie, servicii folio aur, ștanțari, serigrafie, plastifiere etc

Operațiuni

Operatională începând cu anul 1993, a avut o creștere organică datorită prezenței la târguri/evenimente din străinătate și recomandările venite din partea clienților. Parteneriatele societății sunt întemeiate pe încredere și viziune pe termen lung, pe seriozitatea și calitatea produselor oferite. În prezent societatea lucrează în principal cu clienți finali companii externe din Elveția, Franța, Germania s.a. dar și intern cu agentii de publicitate, hoteluri, magazine, parfumerii etc.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar actuala conducere va sprijini tranziția către noii proprietari și va oferi suport dacă este necesar. Vânzarea completă a afacerii include valoarea imobilului în suprafață de 273 mp -pregatit pentru etajare precum și a utilajelor. Mașinile au o vechime de aproape 20 de ani și sunt în stare bună de funcționare. Se oferă posibilitatea preluării imobilului și cu contract de închiriere la valoarea de 4euro/mp. Celelalte facilități includ un centru de 3 birouri administrative moderne cu contract de închiriere anual.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul de creștere al acestei afaceri, ea se poate extinde relativ ușor în viitor prin extinderea anumitor sectoare precum e-commerce, extindere teritorială, marketing și inovare. Piața industriei de ambalaje din hârtie și carton s-a aflat pe un trend ascendent în ultimii cinci ani, inclusiv în perioada pandemiei de Covid-19. Dacă anul trecut a fost caracterizat de fluctuații mari, ca urmare a șocului adus de pandemie, anul acesta creșterea este și mai accentuată, odată cu escaladarea masivă a cererii de materii prime.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 17-07-1993
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.108.238 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 500.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 330.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 15
Suport si training Da
Motivul vânzării Personal