Afacere distribuție zona Moldova

Afacere distribuție zona Moldova
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 2.700.000 EURO
CA Anuală: 33.297.949 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 700.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 1.799.674 RON
Județ / Localitate: Galați
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o companie cu capital integral românesc privat, înființată în anul 2008, având o vechime de peste 15 ani pe piața de distributie a bauturilor alcoolice /non alcoolice si alimentare precum si in comertul on-line.

Produse și servicii

În prezent, compania de distribuție comercializează și distribuie o gamă largă de produse,lucrând cu branduri remarcabile din domeniul băuturilor alcoolice și alimentar. Compania activează cu succes în domeniul on-line prin vânzarea produselor din portofoliul propriu.
Compania operează în baza relațiilor contractuale cu un număr de peste 3000 de persoane juridice și peste 500.000 de clienți persoane fizice.

Operațiuni

Operatională începând cu anul 2008, compania a avut o creștere organică datorită calitatii serviciilor oferite. Parteneriatele societății sunt întemeiate pe încredere și viziune pe termen lung, pe seriozitatea și calitatea produselor oferite.
În prezent societatea are încheiate parteneriate cu branduri remarcabile din domeniul băuturilor alcoolice , non-alcoolice și domeniul alimentar.
Compania acopera cu succes zona Moldovei,având parteneriate solide în Suceava, Iași, Galati, Vrancea,Braila,
Tecuci.
De asemenea compania are un website activ și bine reprezentat în nisa de comerț on-line.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar actuala conducere va sprijini tranziția către noii proprietari și va oferi suport dacă este necesar.
Vânzarea completă a afacerii include valoarea terenului în suprafață de 2264mp cu o hală de 1864 de mp evaluată la un preț de 700.000 euro.
Se oferă posibilitatea preluării imobilului și cu contract de închiriere la o valoare corectă. De asemenea, este inculs în prețul de vânzare flota de distribuție, utilajele necesare desfășurării activității, platforma online.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul de creștere al acestei afaceri, se poate extinde relativ ușor în viitor prin extinderea anumitor sectoare precum e-commerce, extindere teritorială, marketing și inovare. Piața în domeniul distributiei s-a aflat pe un trend ascendent în ultimii cinci ani, inclusiv în perioada pandemiei.

Există unele oportunități care apar uneori la vânzare și nu trebuiesc ratate. Aceasta este una dintre ele. Creșterea permanentă a cifrei de afaceri anuale, a numarului de clienți, vechimea afacerii și a personalului implicat, toate acestea converg spre oportunitate.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-11-2008
Cifră de afaceri din anii anteriori 29.058.703 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 150.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 1.188.000 EURO
Inventar aproximativ 1.094.000 EURO
Inventarul inclus în preț Nu
Număr de angajați 32
Suport si training Da
Motivul vânzării Dezvoltare personala pe o alta nișă