Afacere de vânzare - Soluții pentru hidroizolații

Afacere de vânzare - Soluții pentru hidroizolații
Expert broker de afaceri - Mona Bârliga
Expert broker de afaceri
Mona Bârliga
Preț de vânzare: 63.000 EURO
CA Anuală: 338.791 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 53.216 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem o afacere de vânzare, care se diferențiază prin câteva avantaje cheie:

- este unicul dealer autorizat, cu drepturi exclusive, de a comercializa pe piața din România un produs inovator, din gama soluțiilor pentru hidroizolații
- produsul se aplică ușor, prin pulverizare și are o garanție de până la 20 de ani
- produsul are caracteristici versatile - se poate aplica pe suprafețe cu diferite unghiuri de înclinație, reduce temperatura acoperișului și este certificat clasa A ignifug.
- este o afacere la cheie, care se poate prelua cu toate contractele în derulare  

După studierea pieței de profil, proprietarii au  identificat lipsa unor soluții versatile, rapide în aplicare și utilizare, certificate și rezistente, pentru lucrările de hidroizolare. Astfel au decis să înființeze în 2019 această firmă, sub forma unui SRL și să importe acest produs, care există pe piața din SUA de 15 ani.

După primul an de activitate, în care s-au realizat investiții în utilaje și stocuri, această afacere de vânzare a înregistrat profit  și o dublare a cifrei de afacere. În același timp s-au făcut investiții în marketing: a fost realizat website-ul, canalul de YouTube pentru prezentarea produsului, ale cărui caracteristici sunt remarcabile și suficiente pentru generarea unor noi contracte!

Această afacere de vânzare este localizată în Brașov dar poate fi relocată cu ușurință în altă zonă a țării. Activitatea se poate deafășura cu un număr redus de angajați întrucât metoda de aplicare, tip spray-on, permite acoperirea unor suprafețe mari de către o singură persoană. Timpul redus de uscare, de doar 15 minute, este un alt atu care determină performanțele operaționale ale societății.

Este o afacere la cheie, care se vinde împreună cu societatea, stocurile, website-ul, lucrările contractate cu clienții și contractul de exclusivitate cu furnizorul. Nu există datorii către bugetul de stat sau credite în derulare.

Produse și servicii

Plecand de la faptul ca infiltratiile de apa reprezinta o reala problema in domeniul constructiilor, cu un efect absolut nefast asupra cladirilor atat pe termen scurt cat si pe termen lung, dupa multi ani de cercetari si experimente practice specialistii din Statele Unite ale Americii au creat un produs revolutionar cu o formula unica: ALS X.

• ALS X este un sistem de hidroizolare inovator „made in USA”, implementat pe piata internationala deja de peste 15 ani si care a fost validat de catre mii de clienti multumiti.
• ALS X este o solutie lichida tip spray–on care formeaza o membrana solida, rezistenta la apa, elastica, flexibila, care etanseizeaza perfect suprafetele.
• ALS X este un produs instant pe baza acrilica care se aplica rapid si usor prin spray-ere pe orice suprafata care necesita hidroizolatie, fiind versatil si adaptabil pentru diverse suporturi ca tigla, caramida, tabla, bitum, beton armat, mortar, ceramica, otel.

Dupa aplicare si uscare, produsul confera suprafetelor un strat protector reflectorizant, rezistent la apa, lumina, caldura si intemperii, ce impermeabilizeaza si prelungeste semnificativ durata de viata a structurilor. Etanseitatea membranei pe suprafata pe care a fost aplicata este perfecta, fara sa existe imbinari sau parti ramase neacoperite, pelicula protectoare avand o mare rezistenta la uzura si la variatiile de temperatura.

Active tangibile și intangibile

Active tangibile
- echipament pulverizare
- compresor aer
-remorcă specială REMA
- autovehicul Renault Trafic

Active intangibile
- website
- contract în derulare cu Prodlacta Brașov

-

Piață și potențial de dezvoltare

Produsul nostru revolutionar, ALS X, se poate aplica cu succes pentru hidroizolarea suprafetelor unor constructii noi care astfel isi pastreaza integralitatea pe termen indelungat, sau a unor constructii mai vechi care au fost tratate in prealabil si cu alte solutii de hidroizolare, dar care nu s-au dovedit eficiente sau s-au degradat in timp: acoperisuri, fundatii, subsoluri, garaje subterane, demisoluri, terase, balcoane, pardoseli industriale, rezervoare, diverse structuri de beton ingropate.

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în uram semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 02-04-2019
Cifră de afaceri din anii anteriori 166.202 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Proprietarii se reîntorc în SUA
Spinning loader