Afacere de vânzare: producție de măști medicale - cu proiect POR 2.2 aprobat

Afacere de vânzare: producție de măști medicale - cu proiect POR 2.2 aprobat
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Mona Bârliga
Expert broker de afaceri
Mona Bârliga
Brașov - Romania
+4 0741 035 054
Preț de vânzare: 300.000 EURO
CA Anuală: 3.662.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 235.117 RON
Județ / Localitate: unknown
Țara: Romania

Scurtă descriere

Înființată în 2017 prin programul Strat-Up Nation, această afacere de vânzare a aplicat în mai 2020 la Programul Operațional Regional - POR 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, fiind eligibilă prin îndeplinirea tuturor condițiilor de finanțare

Produse și servicii

Obiectivele finanțate vizează 3 direcții importante ale unei afaceri:

echipamente și utilaje moderne, productive, inclusiv pentru producerea energiei alternative
resursa umană - doar 4 salariați
prezență online prin crearea unui site web
Oportunitatea acestei oferte rezultă evident din cererea foarte mare pe piață a acestor dispozitive de protecție și din insuficienta reprezentare a producătorilor la nivel național. Planul de afaceri întocmit, parte a proiectului, scoate în evidență necesitatea înființării unei astfel de unități de producție și punctul forte al liniei de producție: echipament de sterilizare cu UV.

Operațiuni

La finalul lunii iulie 2021 a primit aprobarea pentru un proiect în valoare de 5.820.255 RON, sub coordonarea ADR Sud-Vest Oltenia, pe CAEN 1395 - fabricarea de textile nețesute și articole din acestea, cu excepția articolelor de îmbrăcăminte, cu o contribuție personală de 30%.

Scopul proiectului este reprezentat de înființarea unei noi unități de fabricare a măștilor de unică folosință, sterilizate (peste 90% din măștile de unică folosință existente în acest moment pe piață sunt nesterilizate!) și ambalate.
Veniturile estimate a fi obținute pornesc de la 6.000.000 RON în anul 2 de operare și ajung la peste 9.500.000 RON/anual, la o capacitate de 40-50.000.000 bucăți/an.

Condiția principală de vânzare a acestei afaceri este ca noul proprietar să nu delocalizeze activitatea productivă în afara regiunii de dezvoltare în cadrul căreia se implementează proiectul, respectiv Sud-Vest Oltenia. Proprietarul este dispus să negocieze orice aspect al transferului, inclusiv plata eșalonată sau plata în compensații nemonetare (active, imobil etc) și va asigura asistență pentru preluarea și implementarea proiectului, pentru 2 luni.

Piață și potențial de dezvoltare

Prețul solicitat reflectă valoarea contribuției proprii a beneficiarului de proiect, iar motivul renunțării la implementarea acestuia este orientarea ca timp și energie spre celelalte activități economice derulate.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 13-07-2017
Cifră de afaceri din anii anteriori 529.513 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 4
Suport si training Da
Motivul vânzării Lipsa de timp