Afacere de vânzare - Producție cutii din carton și obiecte metalice turnate

Afacere de vânzare - Producție cutii din carton și obiecte metalice turnate
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 73.000 EURO
CA Anuală: 248.594 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 19.607 RON
Județ / Localitate: Bucharest
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm pe această cale o afacere aflată în etapa de dezvoltare, care produce în atelierul propriu produse decorative, ornamentale din metal și cutii din carton. Firma funcționează din anul 2017 în București, cu adresabilitate natională prin intermediul magazinului online, creat recent, având o buna prezentă și apreciere în social-media.

Produse și servicii

Baza acestui atelier de vânzare a fost gândită în domeniul producerii și turnării obiectelor din metal (brelocuri, cupe, medalii) cu extensia personalizării acestora prin gravare, embosare sau print digital. Ca un firesc al dezvoltarii de tip start-up, tot în 2017 este creat și un departament de producție a cutiilor din carton și mucava casetate, destinate cadourilor de lux, cutii care pot fi personalizate pentru orice tip de eveniment sau client, întreaga activitate dispunând de echipamente moderne. Totodată, produsele sunt realizate și manual, într-o diversitate de forme, culori și materiale inserate (pluș, piele ecologică). În acest fel, clienții pot beneficia de un produs unicat, personalizat, care se prezintă într-un ambalaj de aceeași factură.

O componentă inedită, de nișă a societății este activitatea de restaurare a obiectelor metalice, de readucere la viață a poveștilor nespuse, de suflet, pe care clienții doresc să le păstreze în amintire sau să le transmită generațiilor viitoare.

Operațiuni

Societatea este deținuță de un asociat unic și are acum 2 angajați, asigurând astfel personal calificat pentru a ajuta noul prorprietar să gestioneze cu succes tranziția.

În primii doi ani de activitate, cifra de afaceri a crescut cu peste 45%. Cu toate că în anul 2020, pandemia și-a pus amprenta asupra dezvoltării previzionate de către proprietar, firma a ocupat un loc pe podium în Top Profit România Întreprinderi cu Capital Românesc, ratingul financiar al societății fiind de 9.5 din 10.

În prezent, activitatea se desfăsoară conform planului adaptat la situația actuală, gestionând bine dificultățile generate de noul context de piață, având toate avizele și autorizațiile necesare bunei funcționări.

Mai mult, acest atelier și magazin online de vânzare dispun în prezent de echipamente in stare buna de functionare, o clientelă loială, bazându-se pe o listă activă de clienți, transferabilă către viitorul proprietar.

Detalii despre tranziție
Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, suport în Due Diligence, consultanță și asistență post-cumpărare.

Active tangibile și intangibile

Activitatea se desfășoara într-un spațiu locativ industrial de tip hală, în suprafată de 100 mp, spațiu pentru birou în suprafață de 30 mp, cu contract de închiriere, transferabil către viitorul cumpărător.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 16-06-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori 171.230 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 500 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Resurse de timp și energie limitate