Afacere de vânzare în Brașov - importator și distribuitor de materiale tehnico-dentare

Afacere de vânzare în Brașov - importator și distribuitor de materiale tehnico-dentare
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 90.000 EURO
CA Anuală: 620.445 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 123.868 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Astăzi vă propunem o afacere de vânzare din județul Brașov. Compania în discuție activează în domeniul distribuției de echipamente de tehnică dentară, o nișă de piață care se dovedește deosebit de profitabilă în România.

Această afacere de vânzare a fost înființată în anul 2009, pentru a veni în sprijinul tehnicienilor dentari și a cabinetelor dentare și are un istoric profitabil, verificabil, iar portofoliul de clienți este într-o continuă creștere.

Produse și servicii

Datorită calității înalte ale produselor comercializate și profesionalismului echipei care coordonează această afacere de vânzare, tehnicienii dentari colaboratori au o încredere foarte mare în produsele achiziționate, ei constituind, de fapt, mai mult decât simpli clienți: tocmai prin sugestiile lor s-a reușit, în timp, crearea unui portofoliu de produse deosebite, care este îmbunătățit în mod constant cu noi tendințe și materiale necesare dezvoltării organice a oricărui laborator dentar. Bunele relații cu partenerii internaționali s-au concretizat într-o legătură profesională durabilă între tehnicieni și nevoia lor de produse de înaltă calitate, proprietarii firmei având constant în vedere inclusiv avizările cerute de lege, bine definite în contractele de unic distribuitor în România.

Operațiuni

Calitatea materialelor distribuite de această companie este net superioară majorității concurenților, întrucât, încheindu-se contracte cu firme producătoare specializate din întreaga lume, s-a reușit aducerea de consumabile și echipamente conforme celor mai înalte standarde europene. Astfel, a fost posibilă dezvoltarea unei rețele de distribuție în România, fie prin relații directe cu laboratoarele dentare, dar și prin contracte comerciale, încheiate cu alți distribuitori zonali care activează în aceeași piață.

Piață și potențial de dezvoltare

Această afacere de vânzare din județul Brașov este profitabilă, iar vânzătorul este dispus să acorde o perioadă de training și suport noului proprietar.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 17-03-2014
Cifră de afaceri din anii anteriori 592.873 RON
Marcă comercială 10.000 EURO
Fond comercial 40.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 447.955 EURO
Inventarul inclus în preț Nu
Număr de angajați 1
Suport si training Da
Motivul vânzării Implicare activă în alte afaceri