Afacere de vânzare în Brașov - conac emblematic, situat în apropiere de Bran

Afacere de vânzare în Brașov - conac emblematic, situat în apropiere de Bran
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 499.000 EURO
CA Anuală: 79.314 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 499.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 257 RON
Județ / Localitate: Bran
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacere de vânzare, situată într-un peisaj pitoresc, în staţiunea montană Bran, cu vedere la Munţii Piatra Craiului, Măgura Branului şi Castelul Bran. Conacul reconstituie atmosfera hanurilor de altă dată și este situat într-un peisaj de vis, străbătut de un pârăiaș, cu o grădină frumoasă.

Produse și servicii

Afacerea de vânzare este potrivită și pentru activitate în organizarea de evenimente, având o capacitate pentru organizarea de nunți de până la 250 persoane (în han), iar pentru evenimente de amploare, există posiblitatea alegerii unui cort de lux.

Locația deosebită este potrivită și pentru petreceri medievale, cu până la 100 de persoane. Mai mult, conacul este adecvat și pentru conferințe, seminarii, team building, training, mese festive, reuniuni, mese rotunde, evenimente diverse, cursuri de pregătire profesională, onomastici.

Operațiuni

Dintre facilitățile oferite turiștilor, menționăm: aparate electrocasnice, spațiu pentru recreere cu masă de ping-pong, biliard, internet wireless, cablu TV, centrală termică, parcare, grădină/curte, loc de joacă pentru copii, spălătorie/curățătorie, terasă, grătar/barbeque.

Această afacere de vânzare este mai mult decât o simplă pensiune; este un loc ce invită la odihnă și relaxare, dar și la distracție și aventură, fiind bine cunoscut de către turiști, datorită așezării și spiritului „ca pe vremuri”.

Active tangibile și intangibile

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 5000 mp, fiind compusă dintr-o construcție cu o arhitectură deosebită, dispusă astfel:

6 camere duble, cu baie proprie și balcon;
2 camere triple;
2 apartamente luxoase, cu mobilier săsesc pictat;
living spațios cu loc pentru servit masă;
bucătărie.

Piață și potențial de dezvoltare

Obiective turistice în zona afacerii de vânzare: Castelul Bran, Muzeul Vămii și Satului, Castelul Groazei, Parcul de distracții „Provocarea Contelui” din spatele castelului; Cetatea Râșnovului; Brașovul istoric - Biserica Neagră, turnurile medievale, etc.; Paradisul Acvatic din Brașov (spa center cu diferite tipuri de piscine, masaj, saune, fitness, șezlonguri, etc); Aventura Parc din Brașov; Pârtii de ski; Complexul sportiv Tâmpa; Peștera Liliecilor din Moeciu; Prăpăstiile Zărneștilor; Schitul Colții Chiliei din Piatra Craiului.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 24-03-2005
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 1
Suport si training Da
Motivul vânzării Alte interese de afaceri