Afacere de vânzare: fabrică pentru uscarea/deshidratarea fructelor

Afacere de vânzare: fabrică pentru uscarea/deshidratarea fructelor
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Sergiu Ivan
Vrancea - Romania
+40 768 303 833
Preț de vânzare: 530.000 EURO
CA Anuală: 20.062 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 300.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Miercurea Nirajului
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere de vânzare nou înființată, în anul 2016. Unitatea de producție este situată în judeţul Mureş, în localitatea Miercurea Nirajului.
Această afacere a pornit de la faptul că tot mai mulți oameni acordă din ce în ce mai multă atenție sănătății lor, iar fructele deshidratate reprezintă o opțiune sănătoasă, ce nu ar trebui să lipsească din nicio dietă. Acestea oferă o cantitate semnificativă minerale și proteine, necesare pentru a-ți începe ziua cu un plus de energie.


Produse și servicii

Obiectul de activitate este uscarea/deshidratarea fructelor. Fructele sunt achizițonate de la producătorii locali, fapt ce permite să se asigure cea mai înaltă calitate a produselor oferite.

Pentru început, afacerea s-a axat pe deshidratarea merelor, prunelor şi a vişinelor, dar se dorește ca pe viitor să se diversifice și către alte tipuri de fructe si legume și să dezvolte lista proprie de produse.

Calitatea produselor este dovedită și de implementarea sistemului de siguranță alimentară HACCP.

Principalul scop este de a oferi gustări sănătoase consumatorilor, adepți ai unui stil de viață sănătos, indiferent de vârstă.

Operațiuni

Investiția a fost realizată în decursul anului 2018, prin intermediul unui proiect FEADR – Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, beneficiind de un sprijin de 50% din totalul cheltuielilor eligibile.

Piață și potențial de dezvoltare

Iată care sunt principalele beneficii pentru sănătate, oferite de fructele deshidratate:

Alimentele deshidratate sunt bogate în nutrienți și oferă o cantitate de energie de patru ori mai mare decât cea oferită de alimentele proaspete.
Fructele deshidratate sunt mai ușor de digerat și mai sățioase decât cele proaspete. Nu este nevoie să consumi cantități mari de fructe deshidratate pentru a te simți sătul.
Merită să le incluzi în dieta ta zilnică, pentru că susțin digestia corectă. Mai mult, o porție de 100 g de fructe deshidratate îți poate satisface pofta de mâncare, oferindu-ți energie și ajutându-te să eviți să servești gustări între mese.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-06-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial 20.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 772.302 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Lipsa timp