Afacere de vânzare - centru profitabil pentru închirierea autorulotelor

Afacere de vânzare - centru profitabil pentru închirierea autorulotelor
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Ramona Ungur
București - Romania
+40 721 864 735
Preț de vânzare: 250.000 EURO
CA Anuală: 1.064.632 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 255.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 541.834 RON
Județ / Localitate: Otopeni
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre investiție o oportunitate excelentă pentru orice antreprenor pasionat de călătorii sau cu apetit pentru un domeniu deosebit pe piața din România: afacere de vânzare în domeniul închirierii de autorulote, activitate ce a cunoscut o creștere substanțială de cerere în perioada anului 2020, pe fondul limitării posibilităților de călătorie și cazare impuse din pricina pandemiei de coronavirus.

Produse și servicii

Compania care desfășoară această activitate este înființată în 2015, iar din 2020 și-a schimbat obiectul de activitate, intrând pe piața deosebită a serviciilor de închiriere a autorulotelor. Un atu deosebit de important al acestei afaceri de vânzare este faptul că firma este eligibilă pentru accesarea unui grant de investiții pe măsura 3, coorodnate de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, oportunitate investițională ușor de accesat și care va genera fără îndoială o creștere sustenabilă a afacerii. De asemenea, menționăm aici faptul că societatea face parte dintr-un grup extins de firme, iar motivul vânzării acesteia este decizia acționarului de a se concentra pe alte activitățti din grup.

Active tangibile și intangibile

Această afacere de vânzare deține, în acest moment, 4 autorulote noi, încă aflate în garanție, având maximum 20.000 kilometri la bord. Autovehiculele au o capacitate de 6 persoane, Family Premium, model modern, lansat în anul 2019 și sunt complet utilate, mobilate și pregatite de aventuri pe roți.

Piață și potențial de dezvoltare

În fine, o afacere ce are ca obiect de activitate închrierea de autorulote este o oportunitate excelentă de dezvoltare pentru antreprenorii dornici să exploreze beneficiile unui domeniu dinamic, cu posibilități deosebite de dezvoltare rapidă și care poate fi gestionată de oriunde, fiind un business pe roți.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 23-06-2015
Cifră de afaceri din anii anteriori 511.000 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 1.240.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 4
Suport si training Da
Motivul vânzării Recalibrarea spre alte afaceri din grup