Afacere de vanzare ce oferă servicii specializate auto

Afacere de vanzare ce oferă servicii specializate auto
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 250.000 EURO
CA Anuală: 300.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Belgium

Scurtă descriere

Vă prezentăm o afacere de vânzare ce oferă servicii de înmatriculare auto. Compania este localizată în Belgia și clienții acesteia sunt în principal firme de comercializare a vehiculelor noi și second hand, agenții de leasing, asigurători, ambasade și persoane fizice. Principalele canale prin care această afacere de vânzare obține clienți noi sunt buna prezență online și recomandările de la clienți mai vechi. În ceea ce privește structura portofoliului de clienți o bună parte dintre aceștia sunt expați francezi și belgieni care s-au stabilit într-o altă țară europeană. Printre clienții afacerii se numără însă și alte companii, cum ar fi BMW Louyet, Jean-Michel Martin, Gregoir, Quolin, Vandenbroeck, Mercedes Europa , Sogalux, Toyota City, Arval etc..

Această activitate reprezintă momentan o nișă pe piața vest europeană și mai ales belgiană, existând mai puțin de zece ''jucători'' activi în zonă. Activitatea principală a companiei constă în gestionarea problemelor legate de înmatricularea autoturismelor clienților, atât cu ​​plăcuțele uzuale belgiene, cât și cu plăcuțele de tranzit, și efectuează pentru aceștia toate formalitățile vamale de import și export, precum și preînregistrarea și controlul tehnic. Afacerea de vânzare acoperă toate tarile europene si extraeuropene, atât timp cât vehiculele sunt transportate rutier: mijloace proprii, tren, camion, remorci.

Firma detine mai multe autorizații: broker vamal, broker de asigurări, dealer autovehicule. Este o mică afacere de familie, creată în 1989, în prezent fiind un business sănătos și profitabil, dar care ar putea fi dezvoltat pe cel puțin una dintre direcțiile menționate anterior. Motivul vânzării este pensionarea proprietarului, care caută pe cineva care ar dori să preia și să continue dezvoltarea companiei, cu ajutorul actualului proprietar în primă instanță, dacă este necesar. De asemenea, proprietarul este deschis și unui exit total și imediat, cu retragerea completă din companie.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 2
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A