Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Despre noi

TradeX - solutia de consultanta profesionala pentru cei care doresc sa vanda sau sa cumpere o afacere.

Ce face TradeX?

Partener al Camerei de Comerț și Industrie, TradeX implementează un concept unic în România: o Agenție Escrow care să reprezinte interesele vânzătorilor și ale cumpărătorilor în tranzacția de vânzare a unei afaceri.

Într-o tranzacție imobiliară de vânzare-cumpărare, avem Notarii Publici care joacă rolul de intermediar între cele două părți. Deși o intermediere de vânzare-cumpărare a unei afaceri este mult, mult mai complicată, în acest moment în Romania nu există un serviciu care să intermedieze această tranzacție.

Serviciile noastre

TradeX este o Agenție Escrow pentru tranzacțiile de vânzare-cumpărare de afaceri mici și mijlocii. Servește ca un deținător neutru de fonduri și documente, reprezintă link-ul de comunicații între parțile implicate în tranzacție, și facilitează închiderea tranzacției prin transferul afacerii de la vânzător la cumpărător.

Agentul escrow asigură respectarea reglementărilor, pregătește documentele de tranzacție și declarațiile de închidere, se ocupă de detaliile administrative necesare. Serviciile de escrow pentru vânzări de afaceri protejează atât interesele cumpărătorului cât și pe cele ale vânzătorului în conformitate cu contractul încheiat.

misiunea tradex

Filozofia noastră este simplă. Suntem convinși că mediul de business din România include în prezent un număr în creștere de antreprenori talentați. Iar acești antreprenori trebuie ajutați să se dezvolte mai departe. Să crească și alte companii, să își transfere know-how-ul. TradeX este o manifestare a acestei abordări. Ajutăm antreprenorii de succes să își vândă (transfere) afacerile și/sau să își găsească noi provocări de business.

Ducem consultanța în transfer afaceri la un alt nivel. Un transfer de business nu e o simplă acțiune de vânzare – cumpărare. Implică un proces de evaluare, de cunoaștere în profunzime a parților implicate, de estimare cantitativă și calitativă a riscurilor, de aplicare a legislației și fiscalităților corecte în acest domeniu mai puțin cunoscut.

TradeX oferă suport în toate aceste etape. Brokerii TradeX specializați pot reprezenta atât vânzătorii de afaceri, cât și cumpărătorii. Totul cu exigența, transparentă și profesionalism.

Istoric

În urma unei colaborări cu Camera de Comerț și Industrie din Brașov, a reieșit foarte clar că antreprenorii din România, deși știu de strategia de ieșire dintr-un business, nu au cum să o exercite din lipsa unui Serviciu Escrow specializat în transferul de afaceri. Fără acest intermediar care să garanteze că la închiderea tranzacției de vânzare-cumpărare a unei afaceri, ambele părți implicate vor fi satisfăcute conform contractului încheiat, este aproape imposibil de vândut o afacere mică sau mijlocie. Astfel s-a născut idea creării unui teren neutru ca o punte de legăture între părți –  Agenția Escrow pentru afaceri, TradeX.

Echipa noastrĂ

Echipa de brokeri TradeX, cu experiență de business și cu pasiune pentru ceea ce fac, reprezintă cheia serviciilor noastre. Aceștia au cunoștinte mulți-disciplinare în domeniile juridic, financiar, contabil, antreprenorial astfel încât să ducă la capat orice tranzacție.

Echipa noastră este susținută de specialiștii colaboratori TradeX. Parteneriatul cu Camera de Comerț și Industrie Brașov ne-a înlesnit colaborări cu experți din diferite domenii și industrii: avocați, contabili, evaluatori, consultanți imobiliari, IT, bancheri etc.

Lead Business Broker al TradeX, dl. Dan Crivăț, care are experiența de peste 25 ani în afaceri, a luat contact direct cu vânzarea/cumpărarea de afaceri în US în cei 20 ani locuiți acolo. Născut și crescut în Brașov, iubește totuși acest oraș mai mult decât oricare altul în lume.

tu, decizi viitorul tĂu!

Noi, Echipa TradeX, îl facem să devină realitate.