Business Broker School

20 Feb 2020
27 Feb 2020
800 EUR

Perspectiva brokerajului de afaceri este foarte bună și se va contura în viitorul apropiat. Un broker de afaceri de succes va putea obține cu siguranță un venit substanțial. Creșterea economică din România și a numărului de întreprinderi, precum și numărul de proprietari de afaceri care ajung la vârsta de pensionare va crea și menține un climat prielnic vânzărilor de afaceri. Dacă vă place mediul de afaceri, să fiți un Broker de Afaceri este o carieră interesantă – veți avea contact cu multe tipuri de afaceri, dar și stiluri de management diferite. Niciodată două zile nu sunt la fel in Brokerajul de Afaceri.

Un Broker de Afaceri este responsabil pentru facilitarea vânzării de întreprinderi mici si mijloci. Aceștia acționează într-o manieră similară cu un agent imobiliar, asistând cumpărătorul sau vânzătorul unei afaceri înainte, în timpul și imediat după vânzare. Un procent din prețul de vânzare al afacerii este primit ca onorariu pentru serviciile sale. Suma poate varia în funcție de negociere sau de ratele curente ale pieței.

Cursurile studiate
IBBA #100 – Standarde pentru Brokerii de Afaceri
IBBA #101 – Introducere în brokerajul de afaceri
IBBA #107 – Analiza financiară a unei afaceri de vânzare
IBBA #108 – Depășirea obiecțiilor din contractele de listare și vânzare
IBBA #119 – Supraviețuirea și dezvoltarea în primul an ca Broker de Afaceri
IBBA #145 – Pregătirea unei afaceri pentru vânzare
IBBA #150 – Crearea listărilor de afaceri la vânzare
IBBA #220 – Introducere în stabilirea prețurilor afacerilor mici si mijloci
Prezentarea platformei de Brokeraj in Afaceri: IDX-BB
Tipul programului
Specializare
Durata
40 de ore, 5 zile, în intervalul orar 9 – 17
Perioada
22 – 26 Octombrie
Locul de desfășurare
Sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, B-dul Mihail Kogălniceanu nr.18-20, Brașov.
Condiții de acces
Diplomă de Bacalaureat
Documente necesare pentru înscriere (în original și copie)
– Act de Identitate
– Diplomă de Bacalaureat
Finalizarea cursului
Examen de absolvire.
Certificat obținut
Diploma de Absolvire eliberată de International Business Broker Association.
Costul programului de formare
Preț promoțional pentru România – 2.750 lei
Valoarea acestor cursuri pe ibbauniversity.org – 4.640 Lei

Informații suplimentare
Camera de Comerț şi Industrie Brașov – Direcția Învățământ Formare Profesională
Adrian Rogoz

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon: 0268 547 084-int 132; 0728 137 724

TradeX – Transfer Afaceri

Casiana Mărăcineanu

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon: 0799 977 707, www.Trade-X.ro

International Business Brokers Association – IBBA® este cea mai mare asociație internațională fără scop lucrativ, care operează exclusiv pentru persoanele și firmele angajate în brokeraj de afaceri, fuziuni și achiziții. Această asociație oferă educație brokerilor de afaceri, conferințe, desemnări profesionale și oportunități de network. Format în 1984, IBBA® are membri în întreaga lume.

IBBA® se străduiește să creeze o relație profesională cu consilierii de tranzacții comerciale de succes, să crească imaginea și valoarea IBBA® pentru membrii săi, oferind „cel mai complet pachet de beneficii și servicii de membru și cele mai bune oportunități de network cu cel mai influent grup de Brokeri de Afaceri.”

IBBA® se concentrează pe furnizarea de cursuri educaționale pentru profesia de broker de afaceri. Acesta acordă certificarea de Certified Business Intermediary – CBI, precum și cursurile și seminariale necesare pentru a obține această certificare.

IBBA University – IBBA-U® oferă o varietate de cursuri care acoperă subiecte pentru brokerul începător, precum și subiecte care se ocupă de tranzacțiile mai sofisticate ale intermediarului M&A. Aceste cursuri au fost create special pentru IBBA-U® de experți în materie și profesioniști de top din industrie. Subiectele variază de la baza de brokeraj și contabilitate la negocieri avansate și revizuiri contractuale.

Cursurile pot fi completate în următoarele moduri:

Cursuri IBBA-U® sunt acesibile online. Examinați catalogul de cursuri online pe https://ibbauniversity.org.
Cursurile IBBA-U® în sala de clasă sunt oferite la Conferințele și Summit-urile IBBA-U® pentru dezvoltare profesională. Accesați calendarul ( https://www.ibba.org/events/conferences/ sau https://www.ibba.org/events/summits/) pentru a vedea când și unde va fi următorul eveniment.
Organizațiile locale afiliate pot oferi cursuri IBBA-U® pe tot parcursul anului.tr
Camera de Comerț si Industrie din Brașov, prin TradeX – Transfer Afaceri este singura organizație din estul Europei care oferă cursurile IBBA-U®.

Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on WhatsApp (Opens in new window)

Event location
Brasov
România
CCIbv
Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 18-20, bl.