Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Colaboratori

Av. Remus Peltea
Avocat in Baroul Brasov, Cabinet de avocat Peltea Remus Nicolae
Locatie: Brasov, Brasov
Remus Peltea

Se ocupa in special de acordarea de asistenta juridica si reprezentarea oamenilor de afaceri si a societatilor comerciale, precum si a organizatiilor non-profit.


Ing. Mihaela Viorica Verdes
Evaluator autorizat ANEVAR bunuri mobile/imobile, PFA
Locatie: Brasov, Brasov
Evaluator autorizat

Evaluator autorizat Mihaela VERDES este membru titular ANEVAR din 2007, cu specializarile Evaluarea Proprietatilor Imobiliare din 2007 si Evaluarea Bunurilor Mobile din 2010.

Este  independenta ceea ce ii permite, sa elimine orice conflict de interese, real sau posibil, cu privire la servicii profesionale de evaluare, deoarece nu ofera servicii de brokeraj imobiliar sau financiar, audit sau consultanta financiara.


Valentin Mircea
Manager Relatii Clienti, EximBank
Locatie: Brasov, Brasov
Valentin Mircea 02

Intodeauna exista variante si oportunitati la care nu ne-am gandit. Pentru o posibila finantare a achizitiei unei afaceri, Mircea este persoana potrivita.

Manager Relatii Clienti in cadrul EximBank – Agentia Brasov, cu experienta de peste 11 ani in domeniul bancar, specializat in sustinerea financiara a mediului de afaceri romanesc.


Afla mai multe despre …

Meniu

Hai in clubul premium


Devino membru premium si pomoveaza-ti afacerile! Prin apartenenta in clubul privilegiat al acestora, clientii tai sunt doar la un click distanta!

Abonare la newsletter

Fiti la curent cu cele mai noi stiri si informatii!