Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Business Brokers

Locatie: Brasov, Brasov
Broker Business în cadrul Tradex. Am o experientă de 15 ani în administrarea afacerilor. “Secretul succesului în viața unui om este acela de a fi pregătit pentru șansa sa, atunci când aceasta apare.” IDX-BB

Locatie: Brasov, Brasov

Business Broker al Trade-x, Manager Economist, cu experienta in domeniul de antreprenoriat, resurse umane,si managementul afacerilor , 8 ani de activitate in domeniul vanzarilor si prestarilor de servicii,ii place sa lucreze cu oamenii, sa le asculte dorintele si sa participe activ la implinirea lor. Personal, considera ca idealul inseamna sa fii omul potrivit la locul potrivit.


Locatie: Brasov, Brasov
Am peste 10 ani de experienta in consultanta si intermediere financiara. Sunt jurist de profesie si intotdeauna am considerat ca in spatele oricarui proiect de succes este nevoie de oameni profesionisti si dedicati.

Locatie: Brasov, Brasov
Absolvent de Științe Politice si Istorie in cadrul Universității Kent din Marea Britanie. Cursurile acestei facultăți, pun mare accent pe cercetare, analiza si statistica - esențiale pentru transferul de afaceri. Deține experiența in management si este familiarizat cu domeniul brokerajului in care a activat pentru o agenție de asigurări. Va poate ajuta sa va schimbați afacerea cu alta, in alt domeniu de activitate, mai aproape de interesele si inima dumneavoastră. Pentru cei ce intra proaspăt in domeniul afacerilor, va poate ajuta sa descoperiți cele mai bune afaceri, pornind astfel cu dreptul in aceasta noua provocare.

Locatie: Brasov, Brasov
Business Broker al TradeX, Roxana Bigu de profesie economist, masterand in Management Organizational, cu o experienta de peste 18 ani in Managementul Vanzarilor. Considera ca seriozitatea, comunicarea si gandirea in solutii sunt principalele atuuri pentru a obtine succes in business.

Afla mai multe despre …

Meniu

Hai in clubul premium


Devino membru premium si pomoveaza-ti afacerile! Prin apartenenta in clubul privilegiat al acestora, clientii tai sunt doar la un click distanta!

Abonare la newsletter

Fiti la curent cu cele mai noi stiri si informatii!