Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Conac Emblematic

ID afacere: 62

Pret de vanzare: 499.000,00 EUR

CA Anuala: -

Total Patrimoniu Imobiliar: 499.000,00 EUR

Profitul Anual: -

SCURTA DESCRIERE:

Afacere intr-un spatiu mioritic, in staţiunea montană Bran, cu vedere la Munţii Piatra Craiului, Măgura Bran, şi Castelul Bran, pe o intindere de o suprafata de 5000mp, compusa din constructie cu o arhitectura deosebita, dispusa astfel:

  • 6 camere duble, cu baie proprie si balcon,
  • 2 camere triple
  • 2 apartamente luxose, cu mobilier sasesc pictat
  • living spatios cu loc pentru servit masa
  • bucatarie

Conacul reconstituie atmosfera hanurilor de alta data, si este situat intr-un peisaj de vis cu izvor, strabatut de un paraias si o gradina frumoasa.

Capacitate organizare nunti de pana la 250 pers – in han pana la 100 pers, iar pentru evenimente de amploare in cort de lux.

Intr-o locatie deosebita pentru petreceri medievale de pana la 100 de persoane, conacul este adecvat si pentru conferinte, seminare, team building, training, mese festive, reuniuni, mese rotunde, evenimente diverse, cursuri de pregatire profesionala, onomastici.

Facilitati oferite turistilor: aparate electrocasnice, spatiu pentru recreere cu masa de ping-pong, biliard, internet wireless, cabluTV, centrala termica, parcare, gradina/curte, loc de joaca pentru copii, spalatorie/curatatorie, terasa, gratar/barbeque. Este un loc ce  invita la odihna si relaxare dar si la distractie si aventura, fiind bine cunoscut de catre turisti  datorita asezarii si spiritului “ca pe vremuri”.

Obiective turistice in zona: Castelul Bran, Muzeul Vamii si Satului, Castelul Groazei, Parcul de distractii “Provocarea Contelui” din spatele castelului; Cetatea Rasnovului; Brasovul istoric-Biserica Neagra, etc; Paradisul acvatic din Brasov cu diferite piscine, masaj, saune, fitnees, seslonguri, etc; Parcul Aventura din Noua-Brasov; Partii de ski; Complexul sportiv Tampa (nou); Pestera Liliecilor din Moeciu; Prapastiile Zarnestilor; Schitul Coltul Chiliei din Piatra Craiului.


Informatii detaliate

Domeniul de activitate: Turism: Hotel, Pensiune
Afacere stabilita in data de: 16-May-2014
Finantarea vanzatorului/banci: Da, daca este necesar
Inventarul inclus in pret? No
Numar de angajati: 0
Suport si traning: Da, cat este necesar
Datele si informatille prezentate pe site au fost furnizate de catre vanzatori/reprezentantii societatilor comerciale detinatoare a afacerilor. Business Escrow SRL, nu a verificat independent niciuna dintre informatiile furnizate de catre acestia si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru exactitatea sau legalitatea acestora.
Alte afaceri similare

Pret de vanzare:
1.350.000,00 EUR

Cifra de afaceri: -

Profit anual: -

Complex Turistic 'Dambul Morii'
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
3.000.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 4.905.473,00 RON

Profit anual: 660.000,00 RON

Hotel in Centrul Istoric al Brasovului
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
1.200.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 590.000,00 RON

Profit anual: -

INVESTITIE IMOBILIARA – RESORT
Oras: Predeal, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
1.250.000,00 EUR

Cifra de afaceri: -

Profit anual: -

1 2 3 4 Următoarea › Ultima »
Imagini afacere: