Companie Unica din Romania producatoare de cuzineti si elemente mecanice

ID afacere: 17082018
Mhs

Pret de vanzare: 800.000,00 EUR

CA Anuala: 1.148.009,00 RON

Total Patrimoniu Imobiliar: -

Profitul Anual: 84.616,00 RON

" Valorile puternice reprezinta cheia unei afaceri prospere"
SCURTA DESCRIERE:

Th (1)

Producători de bi-metal poartă motoarele dedicate pieței auto. Compania a fost înființată în 2011 cu 100% acționari români

In prezent, compania comercializeaza produse sub 2 branduri de renume pe piata locala si internationala, unica in SE Europei ca fiind Producator de lagare de alunecare, printre activitati numarandu-se si   Turnari gravimetrice de aluminiu aluminiu, Prelucrari prin deformare plastic la rece de Otel, Decapari, Prelucrari mecanice, Tratamente termice de ancorare, Executie pieselor presate, Acoperiri de suprafete, Reconditionari de SDV-uri
Pe piata locala comercializeaza rulmenti de motor in peste 300 de magazine. Pe plan internațional, exportați produsele în Orientul Apropiat.
Situat în centrul țării, în Brașov, ceea ce permite logistica să satisfacă cu ușurință cerințele naționale și internaționale, Compania oferă o gamă largă de produse, printre care: rulmenți principali și conrod, șuruburi cu înfășurare și șaibe de împingere. Firma deține portofoliu de peste 800 de tipuri de rulmenți cu un raport excelent calitate-preț.

Activele Companiei

Certificari:
Compania implementeaza si mentine sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001: 2008 si detine certificatul de marca, licente si brevete acreditate.
Prin calitatea sa de producție , societatea este angajată să respecte și să îndeplinească cerințele prezente și viitoare ale clienților săi.

Compania are două situri de producție, totalizând o suprafață de 1250 mp, în Brașov
Capacitatea maximă de producție, structurată în două schimburi de personal, este de 300.000 de unități pe lună. Sarcina curentă reprezintă 10% din această capacitate.
Există o unitate de producție integrată, care acoperă toate etapele de producție pentru motoarele de rulare, de la furnizarea materiei prime (oțel, cupru de cupru etc.) la ambalarea seturilor.

Al doilea sit este atelierul de microproducție a motoarelor de rulmenți, unde proiectează și produce piese unice de înaltă calitate și serii mici conform specificațiilor clientului.
80% din producția actuală constă în rulmenți de motor pentru tractoare.

Producția dispune de echipamente specifice, matrice specializate, SDV-URI și alte dispozitive de control și un laborator de analiză dotat cu echipamentele necesare și funcționale.

Există posibilitatea de producere a rulmenților de motoare (rulmenți de conducere și principal), șaibe de împingere și bucșe acoperite pentru cereri de producție în masă, la acest moment producția fiind asigurată de 10 angajați specializați și cu o vechime profesională. Cuzinetii cu pereti subtiri, destinate actualmentelor acestora pentru productia si repararea automobilelor, tractoarelor, masini agricole, locomotive, motoare diverse, agregate etc.

Toate autorizațiile de funcționare, producție și comercializare valabile.

Strategie
Strategia companiei vizează creșterea cotei de piață la nivel național și internațional
Pentru 2018-2019 se dorește asocierea cu distribuitorii de piese auto și comercializarea marcii pe piața europeană după vânzare.

Se așteaptă ca până în 2020, motoarele pentru autoturisme să ajungă la 40% din producție.

Acest afacere se adresează, de asemenea, în prezent producătorilor internaționali de rulmenți pentru motoare, în vederea parteneriatului cu aceștia și producției de rulmenți de motor pentru marca lor.


Informatii detaliate

Domeniul de activitate: Producție
Afacere stabilita in data de: 30-Mar-2011
Finantarea vanzatorului/banci:
Inventarul inclus in pret? Yes
Numar de angajati: 10
Suport si traning: DA,cat este necesar
Datele si informatille prezentate pe site au fost furnizate de catre vanzatori/reprezentantii societatilor comerciale detinatoare a afacerilor. Business Escrow SRL, nu a verificat independent niciuna dintre informatiile furnizate de catre acestia si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru exactitatea sau legalitatea acestora.
Alte afaceri similare
Cultivarea Ciupercilor – Considerata de Multi Afacerea Deceniului!
Champignon Elite
Oras: Halchiu, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
280.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 1.440.000,00 RON

Profit anual: 480.000,00 RON

Domeniu Viticol
Mansion, wine domain
Oras: Pitesti, Judet: Arges

Pret de vanzare:
430.000,00 EUR

Cifra de afaceri: -

Profit anual: -

Fabrica de Confectii si Tricotaje
.
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
750.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 670.000,00 RON

Profit anual: 230.000,00 RON

Fabrica Produse Cosmetice Naturale
Cosmetice naturale din respect pentru tine!
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
600.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 460.000,00 RON

Profit anual: 46.000,00 RON

1 2 3 Următoarea › Ultima »
Imagini afacere: