Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Afacere profitabila – Restaurant in centrul Timisoarei

ID afacere: 146
Afacere profitabila - Restaurant in centrul Timisoarei

Pret de vanzare: 550.000,00 EUR

CA Anuala: 1.567.810,00 RON

Total Patrimoniu Imobiliar: -

Profitul Anual: -

-
SCURTA DESCRIERE:

  Afacere profitabila – Restaurant in centrul Timisoarei, este un concept de RestoBar, care și-a început activitatea în 5 februarie 2018, și care are drept scop principal oferirea de călătorii culinare de excepție oaspeților săi.

    Locația punctului de lucru se află în zona cea mai populată și renumită din oraș, mai precis în centrul vechi al orașului, zonă care atrage nu doar toți turiștii, ci și toată societatea culturală a orașului. În această zonă de interes maximal avem marele avantaj de a fii unul din cele două restaurante, în vecinătate fiind doar cafenele, ceea ce reprezintă un atu.

    Ceea ce diferențiază complet această afacere de altele din domeniul Horeca, reprezintă sistemul managerial organizat, procedural, care a atras si reținut prin fidelizare clienți oferind calitate, constanță, siguranță atât pentru personal, cât și pentru oaspeți. Crearea unui sistem de bază in cadrul afacerii a adus la creșterea profitului și la stabilitate, un aspect greu de obținut în acest domeniu. În momentul de față reprezintă un business cu un profit lunar de 25% din valoarea încasărilor.

   Piața în domeniul Horeca este în continuă dezvoltare, orașul intrând pe lista de destinații culinare naționale, și mai ales câștigarea renumelui de capitală culturală europeană in 2021.

   În acest scop, locația se află in circuitul Descoperă Banatul, fiind unul din cele 4 restaurante alese pentru acest tur în Timișoara. 

    În ceea ce privește configurația localului, acesta este situat la parterul și subsolul unei clădiri istorice restaurate.

  •    La parter se află zona de servire, de 143 mp utili, zonă de primire oaspeți (conform autorizației ISU sunt 70 locuri la masă), în forma literei L, ceea ce este foarte avantajos deoarece avem clienți care închiriază o zonă, având astfel parte de discreție. Tot la parter se află si depozitul de băuturi, barul, și biroul administrativ.
  •    La subsol se află bucătăria (aproximativ 70mp), hol cu acces la 2 toalete de clienți, vestiarul angajaților, toaleta de angajați si depozitul de legume fructe, mancarea gătită urcând la parter prin lift de alimente, amplasat în mijlocul celor 2 zone de servire.(suprafața totală aprox 210mp utili).

    În plus față de cele prezentate, specificăm faptul că localul dispune de asemenea de o terasă generoasă exact in zona verde de 100mp.

TradeX – Transfer Afaceri #146


Informatii detaliate

Domeniul de activitate: Alimente și restaurante
Afacere stabilita in data de: 05-Feb-2018
Finantarea vanzatorului/banci: 0
Inventarul inclus in pret? No
Numar de angajati: 16
Suport si traning: Se poate asigura suport și training de maxim 3 luni, adițional asigurării personalului managerial c
Datele si informatille prezentate pe site au fost furnizate de catre vanzatori/reprezentantii societatilor comerciale detinatoare a afacerilor. Business Escrow SRL, nu a verificat independent niciuna dintre informatiile furnizate de catre acestia si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru exactitatea sau legalitatea acestora.
Alte afaceri similare
Afacere profitabila – Magazin alimentar
-
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
47.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 1.346.774,00 RON

Profit anual: 47.356,00 RON

Laborator, Cofetarie, Patiserie
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
1.035.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 1.049.487,00 RON

Profit anual: 52.597,00 RON

Pizza in centrul Brasovului cu delivery
Oras: Brasov, Judet: Brasov

Pret de vanzare:
25.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 100.000,00 RON

Profit anual: 18.700,00 RON

Pret de vanzare:
48.000,00 EUR

Cifra de afaceri: 539.102,00 RON

Profit anual: 34.040,00 RON

1 2 Următoarea › Ultima »
Imagini afacere: