Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Despre noi

TradeX - solutia de consultanta profesionala pentru cei care doresc sa vanda sau sa cumpere o afacere.

Ce face TradeX?

Partener al Camerei de Comert si Industrie, TradeX implementeaza un concept unic in Romania: o Agentie Escrow care sa reprezinte interesele vanzatorilor si ale cumparatorilor in tranzactia de vanzare a unei afaceri.

Intr-o tranzactie imobiliara de vanzare-cumparare, avem Notarii Publici care joaca rolul de intermediar intre cele doua parti. Desi o intermediere de vanzare-cumparare a unei afaceri este mult, mult mai complicata, în acest moment în Romania nu exista un serviciu care sa intermedieze aceasta tranzactie.

Serviciile noastre

TradeX este o Agentie Escrow pentru tranzactiile de vanzare-cumparare de afaceri mici si mijlocii. Serveste ca un detinator neutru de fonduri si documente, reprezinta link-ul de comunicatii intre partile implicate in tranzactie, si faciliteaza inchiderea tranzactiei prin transferul afacerii de la vanzator la cumparator.

Agentul escrow asigura respectarea reglementarilor, pregateste documentele de tranzactie si declaratiile de inchidere, se ocupa de detaliile administrative necesare. Serviciile de escrow pentru vanzari de afaceri protejeaza atat interesele cumparatorului cat si pe cele ale vanzatorului in conformitate cu contractul incheiat.

misiunea tradex

Filozofia noastra este simpla. Suntem convinsi ca mediul de business din Romania include in prezent un numar in crestere de antreprenori talentati. Iar acesti antreprenori trebuie ajutati sa se dezvolte mai departe. Sa creasca si alte companii, sa isi transfere know-how-ul. TradeX este o manifestare a acestei abordari. Ajutam antreprenorii de succes sa isi vanda (transfere) afacerile si/sau sa isi gaseasca noi provocari de business.

Ducem consultanta in transfer afaceri la un alt nivel. Un transfer de business nu e o simpla actiune de vanzare – cumparare. Implica un proces de evaluare, de cunoastere in profunzime a partilor implicate, de estimare cantitativa si calitativa a riscurilor, de aplicare a legislatiei si fiscalitatilor corecte in acest domeniu mai putin cunoscut.

TradeX ofera suport in toate aceste etape. Brokerii TradeX specializati pot reprezenta atat vanzatorii de afaceri, cat si cumparatorii. Totul cu exigenta, transparenta, si profesionalism.

Istoric

In urma unei colaborari cu Camera de Comert si Industrie din Brasov, a reiesit foarte clar ca antreprenorii din Romania, desi stiu de strategia de iesire dintr-un business, nu au cum sa o exercite din lipsa unui Serviciu Escrow specializat in transferul de afaceri. Fara acest intermediar care sa garanteze ca la inchiderea tranzactiei de vanzare-cumparare a unei afaceri, ambele parti implicate vor fi satisfacute conform contractului incheiat, este aproape imposibil de vandut o afacere mica sau mijlocie. Astfel s-a nascut idea crearii unui teren neutru ca o punte de legature intre parti –  Agentia Escrow pentru afaceri, TradeX.

Echipa noastra

Echipa de brokeri TradeX, cu experienta de business si cu pasiune pentru ceea ce fac, reprezinta cheia serviciilor noastre. Acestia au cunostinte multi-disciplinare in domeniile juridic, financiar, contabil, antreprenorial astfel incat sa duca la capat orice tranzactie.

Echipa noastra este sustinuta de specialistii colaboratori TradeX. Parteneriatul cu Camera de Comert si Industrie Brasov ne-a inlesnit colaborari cu experti din diferite domenii si industrii: avocati, contabili, evaluatori, consultanti imobiliari, IT, bancheri etc.

Lead Business Broker al TradeX, dl. Dan Crivat, care are experienta de peste 25 ani in afaceri, a luat contact direct cu vanzarea/cumparararea de afaceri in US in cei 20 ani locuiti acolo. Nascut si crescut in Brasov, iubeste totusi acest oras mai mult decat oricare altul in lume.

tu, decizi viitorul tau!

Noi, Echipa TradeX, il facem sa devina realitate.