Calculator

Calculator

evalueaza o afacere

Cum sa alegi business brokerul potrivit

Dvs. sunteti probabil cea mai informata persoana atunci cand vine vorba de afacerea dvs., deci ar parea o idee buna sa va vindeti afacerea singur. Totusi, angajarea unui Business Broker poate fi benefica pentru desfasurarea fara probleme a tranzactiei si pentru maximizarea profitului. Angajarea unui Business Broker va va permite sa va concentrati asupra functionarii afacerii, va poate ajuta in procesul de selectare a potentialilor clienti si in solutionarea problemelor care pot aparea pe parcursul tranzactiei.

Intervievati mai multi brokeri astfel incat sa il alegeti pe cel mai calificat, in care veti avea incredere, si care are experienta necesara nevoilor dvs.

  • Verificati acreditarile brokerului, experienta, si recomandarile clientilor. Intrebati cate afaceri a vandut in ultimul an si cate afaceri are listate in prezent pentru a determina daca va putea dedica timpul necesar afacerii dvs. In mod ideal, brokerul pe care il veti alege va avea experienta in vanzari de afaceri din domeniul dvs. si cunostintele si contactele necesare pentru a va promova afacerea. In plus, brokerul ar trebui sa aibe relatii bune cu profesionisti din domeniu, contabili, avocati, si banci.
  • Cautati un broker care va prioriteaza interesele si va asculta nevoile. Cu cat mai comfortabil va simtiti cu un broker, cu atat mai usor va fi sa comunicati cu el. Vreti un broker in care sa puteti avea incredere si cu care sa puteti stabili o relatie de colaborare buna. Aceasta va face ca procesul de vanzare sa se desfasoare usor, fara probleme.

Un broker bun va incepe cu analiza punctelor forte si slabe ale afacerii, a motivelor si obiectivelor dvs. in procesul de vanzare, iar apoi va crea o strategie de marketing care sa se potrivesca afacerii dvs.

  • Gasiti un broker care are o strategie de vanzare bine pusa la punct si un plan de confidentialitate. Intrebati brokerul cum planuieste sa va promoveze afacerea si cum va gasi si va selecta potentialii cumparatori. Un broker bun ar trebui sa va poata explica strategia si bugetul de publicitate si cum va va asigura confidentialitatea. De asemenea, veti vrea ca brokerul sa aiba o strategie buna de selectare a cumparatorilor pentru a va salva timp si pentru a va pastra confidentialitatea, deoarece veti discuta detalii despre afacere cu mai putini oameni.

Intr-un final, ceea ce conteaza cel mai mult este nivelul de control si incredere pe care il aveti in brokerul dvs. Deci, alegeti cu atentie, si spoi va puteti ocupa de ceea ce stiti mai bine, si anume afacerea dvs.

Vanzatori

Meniu

Hai in clubul premium


Devino membru premium si pomoveaza-ti afacerile! Prin apartenenta in clubul privilegiat al acestora, clientii tai sunt doar la un click distanta!

Abonare la newsletter

Fiti la curent cu cele mai noi stiri si informatii!